Referenties

 • "Een goed resultaat voor een acceptabele prijs."

  "Om een betaalbare oplossing te vinden voor de dof geworden blauwe kozijnen en industrie deuren van mijn panden aan de Lange Voren in Eersel, ben ik uitgekomen op de Surface Renewal Technology van Allround Paint Protection BV uit Eindhoven. De scherpe prijs ten opzichte van traditioneel schilderwerk hielp mij mee om het onderhoud van andere zaken voor de panden ook te realiseren binnen hetzelfde budget. In korte tijd en met geringe overlast werden de kozijnen, entree en de industrie deuren weer opgeknapt en werd de oorspronkelijke kleur en glans weer herstelt. Vuil hecht zich nu minder snel aan het oppervlak en schoonmaken van de ondergrond gaat daarom ook makkelijker. Al met al een goed resultaat voor een acceptabele prijs." Randy Hurks - Randy Auto-Totaal te Eersel

 • 100 ml voor deur van 16 m2

  Deze deur is na een eenvoudige voorbehandeling van reinigen en ontvetten behandeld met SRT Real Estate. Het buiten gebruik zijn van de deur nam een tijdsbestek in beslag van ca. 1 ½ uur. Dit is inclusief voorbehandeling en aanbrengen van de SRT door twee mensen en een hoogwerker. Het verbruik van SRT voor de deur van 4 bij 4 meter was 100 ml.

 • Door 1 persoon in 30 minuten

  Deze kozijnen waren erg aangetast door UV- inwerking en kalk uit de stenen van de gevel. Na het verwijderen van verontreinigingen en een klein beetje afplakwerk langs de raamrubbers, werd dit kozijn behandeld door 1 persoon in slechts 30 minuten. Hier kan de traditionele manier van werken niet meer tegenop. Voor dit kozijn is slechts 35 ml SRT NA gebruikt.

 • Hekwerk zonder afplakken en verspilling van materiaal

  Dit hekwerk is eerst gereinigd met een hogedrukreiniger met alleen water, daarna ontvet en na droging voorzien van SRT Real Estate. Er hoeft niets afgeplakt te worden en bewerken met de speciale microvezeldoek maakt het mogelijk snel en efficiënt te werken. Bij normaal kwasten, rollen of spuiten zijn er vele negatieve aspecten op te noemen. Voornamelijk zal de totale kostprijs van voorgenoemde traditionele behandelingsmethoden veel te hoog uitvallen voor een opdrachtgever.

Een uniek en duurzaam concept tegen een lage prijs! VRAAG VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN